Öreg Harcos Blog

Öreg Harcos Blog

Kósa Lajos és az összeesküvések

2015. november 17. - Öreg Harcos

A hétfői parlamenti nap tartogatott meglepetéseket. A Fidesz frakcióvezetője, Kósa Lajos könyvet olvasott. Nem valami tudományos munkát, nem is ponyvaregényt, hanem egy összeesküvés-elméletektől hemzsegő ostobaságot. Tőke Péter és Drábik János könyve, az „Önvédelem a migránsok és az EU-kalifátus ellen” nem kerülhetne valamit magára is adó ember kezébe. Kormánypárti frakcióvezető kezébe pedig?!

A szerzők a történelmi hagyományaira és tudására oly' büszke magyar konzervatív jobboldal bevett figurái. Tőke Péter Peter Sheldon néven ponyvaregényeket ír. A rendszerváltás előtti kommunista rémuralom elnyomó éveit a magyar állam szolgálatában töltötte, III/III-as ügynökként. Állítása szerint a Reform főszerkesztőjeként a Grósz-puccs megakadályozásában (!) vett részt. Tehát ő valójában a rendszerváltás hőse, aki belülről bomlasztott… Szerinte „nincs értelme az ügynökmúlt közszereplőivel foglalkozni, inkább az igazi felelősöket kellene keresni.
kosa-lajos-lo.jpgPlakát Lajos és egy ló (kép forrása: 444.hu)
Csak, hogy értsük: egy volt ügynöknek, aki ostoba és félelemkeltő összeesküvés-elméletekről ír könyvet, van mersze arról beszélni, hogy az „igazi” felelősöket kell keresni a rendszerváltás kudarcaiért, miközben ő maga a bizonyítéka annak, hogy mennyivel keményebben kellett volna bizonyos személyekkel és ügyekkel bánni 1990-után.
Drábik János szintén súlyos eset. A magyar polgári jobboldali értelmiség gyávaságának végterméke, az Echo TV ismert megmondója. Főállású félművelt. A Drábik-jelenség kialakulásában azért van a jobboldali értelmiségnek felelőssége, mert mivel gyávák voltak Orbán Viktorral konfliktusra lépni, megvédeni identitásukat, így Orbán megette őket, megvette őket, és a megmondás immár a Drábik-félék feladata lett.
És lám, a Drábik-Tőke páros immár részévé vált a Fidesz világának. A kötet néhányszázezer muszlimtól félti az több mint 500 milliós Európai Uniót. Figyelembe sem véve az integrációs kudarcok mellett megvalósult sikereket. Egy nagy tervezőt sejtve a „keresztény” Európa elfoglalása mögött. 
Szégyen, hogy Kósa Lajos egyáltalán kezébe vesz egy ilyen kötetet. Kis távolságra van ez a kötet a Cion bölcseitől és a chemtrail-hívők periodikáitól.

A bejegyzés trackback címe:

https://oregharcos.blog.hu/api/trackback/id/tr58085536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása