Öreg Harcos Blog

Öreg Harcos Blog

Orbán, a mágus

2015. szeptember 18. - Öreg Harcos

Orbánék valamiért nagyon érzik/tudják, hogy miként rezonál a magyar nép lelke. Orbánéknak van valamiféle különleges képességük, amely alapján bármilyen méretű és bűzű varangyos békát le tudnak nyomni a torkunkon. Orbán igazi vajákosként keveri azt a maszlagot, amit benyelve révülten tapsikol minden kártékony hülyeséghez a zemberek többsége. Orbán egy igazi mágus, nagy kár, hogy feketemágus.

(kép forrása: tumblr.com)

Ugye emlékszünk még a magánnyugdíjkassza ellopására, a rendvédelmisek visszamenőleges kitaszítására a nyugdíjmennyországból, az állami földek ellopására (ami mostanság véglegesedik), a trafikjog ellopására, az indokolatlan államosítások tömkelegére, a rokkantak Taigetoszról való letaszítására, a választási törvény totális fideszesítésére, az alkotmánybíróság kiherélésére, a népszavazás intézményének szétverésére, Simicska gecizésére, a Questor és Buda Cash botrányra, a kitiltási botrányra, az Orbán család, Rogán, Lázár, Szijjártó és az összes fideszes kisebb-nagyobb puhatestű polip bűncselekmény gyanús ügyeire, amelyeket a fideszes legfőbb ügyész sorban legalizál? 

Emlékszünk, csak valamiért mindig lett valami "fontosabb" dolog, ami elterelte a figyelmünket. Például azok a szemét bankok és az ő elszámoltatásuk (nem is lehet rendes hitelhez jutni azóta), a "szemét" norvégok (akik nem átallnak nekünk pénzt adni), a nekünk sok ezer milliárd támogatást folyósító EU elleni szabadságharc, a multik elleni harc (akik azért nem baj, ha gyárat építenek Nyíregyházán vagy Kecskeméten, vagy szélessávú internetet fejlesztenek az országban), a rezsiharc (ami kinyírja a közműcégeket, lásd a Dunántúli Regionális Vízmű tömeges létszámleépítését), a hajléktalanok elleni küzdelem, a cigánybűnözés, és most a menekültek démonizálása.

És a menekültügy különösen jól példázza, hogy Orbánék milyen ügyesen tudják meghülyíteni az országot, miközben Európa és a világ fejlettebb fele értetlenül - és tétlenül - nézi azt az agóniát, ahogy belepörgetjük magunkat ebbe a gyűlöletörvénybe. Félünk tőle, hogy elég egy apró szikra és vér fog folyni.   

(kép forrása: Magyar Narancs)

Mindeközben az ellenzék is bénázik ezerrel. Az MSZP kussol, hiszen nem akarja elveszíteni a saját előítéletes szavazótáborát, a tavaly még miskolci cigánybűnözéssel kampányoló Gyurcsány pártja némi fáziskéséssel kapcsolódott be a menekültügybe, az LMP erős Jobbik-utánérzéssel nyomkövetőt rakna a menekültekre, míg az Együtt egy egzotikus középutat választott, ahol azt mondják, hogy rendet kell tenni menekültügyben, de szükség van az uniós menekültkvóta elfogadására. Teljes az ellenzéki kakofónia (főleg a legnagyobb médiafelületet birtokló sunnyogó szocik miatt), és így nem mennek át az üzenetek, illetve mindent felülíró hatásként marad a mindent letaroló kormányzati gyűlöletcunami.

A kisebbségi komplexusban szenvedő felcsúti suttyósámán látható módon szeretne évszázadokra beiratkozni a történelemkönyvekbe. Úgy látszik, hogy ez az országunk tönkretétele és a közhangulat hosszú távú megmérgezése árán sikerül is neki. De egyelőre nagyon úgy fest, hogy csak egy olyan nem túl hosszú bővített mondat jut majd neki, ahol az olyan manipulatív, degenerált tahók lesznek felsorolva, mint Szálasi, Rákosi vagy Le Pen. Azt pedig csak remélhetjük, hogy annál nagyobb bajt nem kavar ennek a szegény országnak, mint amiben már most is van.

A bejegyzés trackback címe:

https://oregharcos.blog.hu/api/trackback/id/tr967797480

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vajon kiállja a próbát a Schengeni Egyezmény és a Dublin III? 2015.09.19. 08:48:54

2015. szeptember 15. napjával „új időszámítás kezdődött” – az elmúlt napokban megszámlálhatatlan alkalommal és fórumon szembesülünk a hangzatos kijelentéssel. Az új migrációs szabályok hátteréről és hozadékairól kérdeztük Dr. Hack Péter jogászt és okta...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása