Öreg Harcos Blog

Öreg Harcos Blog

Orbán Viktor dácsája

2016. március 11. - Öreg Harcos

Az elmúlt napokban teljesen véletlenül került a sajtó érdeklődésének fókuszába Orbán Viktor igazi otthona. A miniszterelnök vagyonát strómanok kezelik. Mészáros Lőrinc, Garancsi István és mások. Egy kuvasz miatt most néhai Ferenczi Krisztina tényfeltáró munkája értékelődik fel. Alcsútdoboz mellett, a Csányi-golfpályával szemben van az igazi Orbán-dácsa.

Egy régi, Habsburg-birtok már évekkel ezelőtt Orbán Viktor szüleinek kezelésébe kerül. Ezt a tulajdont bérli immár jó ideje Mészáros Lőrinc. Az ingatlan öt épületből áll, és több forrás mutat arra, hogy a miniszterelnök valójában nem a felcsúti stadion mellett lakik, hanem itt, Alcsútdoboz határában, az ő ízlése szerint felújított majorságban.

(fotó forrása: 444.hu)

Ez az egész a putyini modell magyar lefordítása. Strómanok kezelik a vagyont itt is, ott is. A nagyságrendek mások, a módszerek azonosak. A vagyon kezelőinek csak és kizárólag a vezető általi felhatalmazás a legitimációja. Semmi más. Lehetne a tisztelt olvasó is, csak épp nem ő került körön belülre. 

Az adófizetői pénzből finanszírozott beruházásokból meggazdagodott Orbán-család és Mészáros Lőrinc pedig visszafinanszírozza így a gazdát, Orbán Viktort. Nyilván a vagyonnyilatkozában semmi nincs erről, és az is nyilvánvaló, hogy sem bérleti szerződés, sem más jogi forma nem köti a Habsburg-majorsághoz Orbán Viktort.

De ettől még tudjuk, ott lakik. És egyre több ember fogja mostantól megtudni, hogy a hazugságból épült Orbán-rendszer célja kizárólag Orbán vagyonosodása.

A bejegyzés trackback címe:

https://oregharcos.blog.hu/api/trackback/id/tr38464362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása