Öreg Harcos Blog

Öreg Harcos Blog

Rogán újabb árnyalattal gazdagította a Fidesz nőképét

2015. december 26. - Öreg Harcos

A vak komondoron átesett képviselő-élettárs portréjára Kövérbajszú Laci bácsi kisunokákat pingált, majd Ákos a női princípium misztériumát is ráfestette, erre jött Rogán Tóni, és felsliccelte az unokát szülő nő szoknyáját, hogy kivillanjon a combja a karácsonyfa előtt, miközben pajkos konzervatív gyerekek várják a Jézuskát. Ilyen lett Orbán pornográfnak leírt országa 2015 karácsonyára.

Mi még sokakkal együtt emlékszünk arra, amikor Balogh József fideszes országgyűlési képviselő és Fülöpháza polgármestere volt. Balogh 2013 áprilisában a Központi Nyomozó Főügyészség gyanúja szerint ittas állapotban, minden előzmény nélkül ütlegelni kezdte az élettársát, akit négy-öt alkalommal ököllel arcon ütött, majd a hajánál fogva megragadta, és egy alkalommal a terasz fából készült korlátjához verte a fejét. Terike orrcsont- és járomcsont-törést szenvedett. Az esetről a 444.hu számolt be, és arról is írtak, hogy Balogh volt felesége szintén arra panaszkodott: volt férje verte, sőt elmondása szerint azzal fenyegette, megöli, ha ezt valakinek elárulja. A nő az RTL Klubnak is nyilatkozott arról, hogy Balog "25 éven át" verte.

Balogh az eset nyilvánosságra kerülése után azzal mentegetőzött, hogy felesége átesett a vak komondorukon. A Fidesz a megjelent hírek ellenére csak 2013-ban rúgta ki a pártból, és volt párttársai 2014 áprilisáig egyszer sem szólították fel arra, hogy adja vissza a képviselői és polgármesteri mandátumát.

2014 után már nem kapott egyetlen nő sem miniszteri széket Orbántól, aki szerint a magyar politika alapvetően a folyamatos karaktergyilkosságra épül, és ez brutális helyzeteket teremt, amit bírni kell, de a Fidesz elnöke szerint ezt gyűrődést a nők ezt nem bírják, ezért Orbán elképzelni sem tud a mostani állapotok között egy női minisztert.

Erre jött Kövér László, aki a Fidesz kongresszusán helyezte el a nőket a fideszes koordinátarendszerben: „Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk.”

Majd Ákos másnap rádobott még egy lapáttal az ECHO TV-ben, és mesélt a női princípiumról.

Ákos: A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak - én így érzem.
Riporter: Nem az a dolguk? Mi a dolguk a nőknek?
Á: Hát, mondjuk a női princípiumot beteljesíteni, nem? Hogy mondjuk, valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni. Anyának lenni.
R: A kettő kizárja egymást?
Á: Nagyon úgy tűnik, igen. Hogy leszel anya, hogy töltesz a gyerekeiddel elég időt, hogyha vezető állású nem tudom ki vagy, nem tom hány forintért.

A politikai ismeretlenségből legendássá vált bunkóságával néhány hónapja feltört Tiffán Zsolt pedig még egy árnyalatot sötétített a fideszes nőképen. Tiffán szerint azé a haza, aki teleszüli, és meglátása szerint a nők társadalmi helyéről folyó vita túl van komplikálva, pedig ez a téma valójában „annyira egyszerű, mint az 1x1!”: „Az Embernek az asszonya szül gyereket! Az embernek a lánya unokát szül!” Csak azok a „liberális hülyegyerekek” akadnak fenn ezen a tételen, akik már azt sem tudják, kicsodák és mi ellen tiltakoznak.

Erre most itt van Rogán Antal, aki a közösségi oldalán mutatta meg, hogy milyen az igazi fideszes családi idill karácsonykor: Tóni kéjes vigyorral az arcán  pihenteti felesége combján kezét, miközben csak sejtelmes árnyék takarja Cili fehérneműjét.

rogankaracsony.jpg

Ezek után nem csoda, hogy Orbán a Fidesz-rezsim által uralt hazai állapotokat egyenesen a pornóhoz hasonlította:

"nem egy túlzottan 'igazságos' társadalom. Ez egy munkaalapú társadalom. Nehéz meghatározni, de olyan, mint a pornó: ha látod, akkor tudod, hogy az."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oregharcos.blog.hu/api/trackback/id/tr318200544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása