Öreg Harcos Blog

Öreg Harcos Blog

Andy Vajna és az ATV

2015. október 04. - Öreg Harcos

Szerdán csodás szórakozás várta az ATV Kálmán Olga sasszéiban elfáradt nézőit a csatorna „A nő háromszor” című műsorában. A Szomszédok Julcsijaként ismertté vált műsorvezető a töretlenül fejlődő Magyarország két gazdag polgárával beszélgetett: Andy Vajnával és feleségével Vajna Tímeával. A csatorna rutinos nézői egy más világba csöppenhettek. Egy habos-babos csoda-Magyarországba, ahol nem csak fejlődik minden, de a tehetségük és a tudásuk révén olyan kiválasztottak, mint e híres celebpár, akár nagyon magasra is juthatnak. Fontos és méltó példát állított ezen a szerdán minden csüggedt és a káros ellenzéki propagandának minduntalan felülő ellenzéki és bizonytalan választók számára a Hit Gyülekezetének televíziós csatornája.

A kritika és realitás levegője azon az estén nem fért be a stúdióba. Bájolgás és hazudozás folyt, aktív szerecsenmosdatással kombinálva. Semmi kérdés nem hangzott el kaszinó-koncessziókról, a TV2 megvásárlásáról és más, fontos ügyekről. Csak elénk volt álíltva egy sikeres pár. Elvégre könnyed és szórakoztató műsor a Nő háromszor.

no_haromszor_atv.png

Öregharcosként javasoljuk, hogy esetleg beszélgethetne később Ábel Anita Rogán Antallal a gyereknevelés nehézségeiről, szigorúan kerülve a gumiként táguló lakásának ügyet. Meg lehetne hívni Rákay Philipet, aki beszámolhatna közönségbecslési és ünnepnapi tűzgyújtási tapasztalatairól. Megannyi tökéletes lehetőség, amire tömegével vágynak az ATV hűséges nézői.

Azonban ha netán bárkit megtévesztett volna ez a szégyenletes szerdai műsor, jeleznünk kell: Andy Vajna az ország egyik legbefolyásosabb oligarchácskája. A Fidesz őt engedi tovább hízni a kaszinókoncessziókon és médiaszerződéseken keresztül, hiszen a TV2-t is adófizetői pénzből fogja végül megvenni. Ő az egyik szimbóluma a lakás-maffiával és trafik-lopással szegélyezett fideszes kormányzásnak. És ehhez most szerdán az ATV biztosított kulisszát, megingás nélkül.

Mi nem gondoljuk, hogy ne lenne joga bárkinek bárhol interjút adni. Abban sem hiszünk, hogy az ATV ellenzéki tévé volna (hiszen egy csatorna leginkább megbízható és független legyen, ne pártos közlöny), és ne hívhatna be akár fideszest vagy más kormánypártit.

De a hazug bájolgással az ATV a magyar adófizetők egyre pofátlanabb lenyúlását legitimálja. És persze ez is a csatorna szíve joga. De akkor tudunk kell: ez így a Fidesz érdeke.

További jó szórakozást mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://oregharcos.blog.hu/api/trackback/id/tr877888810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása