Öreg Harcos Blog

Öreg Harcos Blog

A fideszes bőrfejűek és a gyurcsányi ejaculatio praecox

2016. február 24. - Öreg Harcos

Kedden újabb mélypontot ért el a demokrácia Mariana-árkában az Orbán-rezsim, amikor Erdősi néni kubatovista focihuligán-szerű bőrfejűek segítségével hekkelte meg szerencsétlen Nyakó István törekvését arra, hogy elsőként juttathassa el a Nemzeti Választási Irodához a vasárnapi boltbezárást firtató népszavazási kérdését. Nem vitás, hogy ezzel az akcióval a Fidesz újabb határt lépett át, és erre illik komoly választ adni az ellenzék részéről, de Orbán Viktor baloldali lelki testvére, Gyurcsány Ferenc nem bírta nagy izgalmában, és már egyedül elsült.

Az MTI tegnap este kilenc körül az alábbi hírt közölte: a Demokratikus Koalíció elnöke azt kezdeményezi, hogy "a demokratikus ellenzéki pártok" - a kétharmados szavazások kivételével - mindaddig bojkottálják a parlament üléseit, amíg az Országgyűlés meg nem változtatja a "népszavazásokat lehetetlenné tévő" szabályokat, és amíg "a Fidesszel cinkos" választási bizottsági tagok le nem mondanak tisztségükről.

(fotó: mno.hu)

Fletó nem bírta ki, hogy ne trollkodjon, hogy nagy vagányan kezdeményezően önállóan menjen előre egy olyan fajsúlyos kérdésben, amelyben ha valóban sikereket akart volna elérni, valódi ellenzéki együttműködést kovácsolni, akkor a DK előre egyeztetett volna a többi ellenzéki párttal és közös sajtótájékoztatón jelentik be, hogy távol maradnak az Országgyűléstől, mert nem akarnak asszisztálni ahhoz a gyomorforgató műsorhoz, amit a Fideszes többség produkál.

De Gyurcsány és a DK megint csak egy bemondási versenyt akart nyerni, és nem egy egész ügyet. És ezzel megint tönkretesznek mindent. Csak figyeljék meg, mi szóltunk... 

A bejegyzés trackback címe:

https://oregharcos.blog.hu/api/trackback/id/tr198414982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása