Öreg Harcos Blog

Öreg Harcos Blog

Nincs itt semmi látnivaló: az MSZP is hülyének néz mindenkit

2015. október 01. - Öreg Harcos

A korrupt MSZP korrupt marad. Az elmúlt hetek budapesti szocialista feketekassza botránya jó lehetőség lett volna a korrupt örökség egy részétől való megszabadulásra. A szocialisták most lezárták a vizsgálatot, és semmi sem történt. Mindent rendben találtak. Az MSZP nem változik: kéz kezet most. Alkalmatlanok a kormányváltásra.

Az elmúlt napokban a pozitív semlegességre váltó, a Fidesz fenekébe magabiztosan visszakéredzkedő szocialisták egy másik, még kevésbé dicsőséges üggyel is felhívták magukra a figyelmet. Komássy Ákos a párt 8. kerületi elnöke és néhány kollégája, beleértve a párt országos pártigazgatóját a helyi szervezet anyagi helyzetéről egyeztettek. E beszélgetés részeként fekete kasszáról is beszéltek, ami azért érdekes, mert a kerületi szocialistákról amúgy is az a hír járta, hogy Kocsis Máté bizonyos közbeszerzései ügyében a kelleténél megértőbbek voltak. Passzívan segítették a polgármester körének tiborczi lábraállását.
Kép forrása: 24.hu
A 8. kerületi szocialista feketekassza ügyen a párt lezárta a vizsgálatot, és mindent rendben talált. „Megállapítást nyert, hogy a kerületi szervezet nem követett el jogszabályba ütköző tevékenységet” - mondják. Mindez azért is érdekes, mert mindenki tudja persze, hogy itt valójában a lopott pénzről volt szó. Jogilag az ügyet hatóság vizsgálhatná, számos beismerő vallomással kísérve. Ez mégsem történt meg.
Ebben a helyzetben az MSZP akkor járt volna el helyesen ha feloszlatja a kerületi szervezetét, kizárja Komássy Ákost és tettestársait. Mert miközben számos pontján az országnak ellenzéki politikusok, közöttük szocialisták is tisztességgel küzdenek a korrupció ellen, addig az ilyen korrupt maradványok minden szempontból hátráltatják az ellenzéki oldal kibontakozását. 
Az MSZP most ugyanúgy hülyének néz mindenkit, ahogyan Fidesz szokott mondjuk Rogán Antal pénzügyeit illetően. Sőt, Komássy Ákos még ebben is tökéletest alkotott: szerinte csak azért fekete az a bizonyos kassza, mert játékosan így hívják, mivel fekete a színe. No, persze.

A bejegyzés trackback címe:

https://oregharcos.blog.hu/api/trackback/id/tr867874472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása