Öreg Harcos Blog

Öreg Harcos Blog

Az MSZP nem változik

2015. szeptember 17. - Öreg Harcos

Érdekes hangfelvétel került nyilvánosságra, amelynek léte biztonyítja: az MSZP semmit sem tanult, nem áll készen a kormányzásra és az ellenzék vezetésére. Legjobb volna, ha tisztességes tagjai magára hagynák a süllyedő hajót.

Mindig érdekes, ha a politika nyilvános világa mögé láthat az átlagpolgár. Most egy hangfelvételen arról hallunk beszélni szocialista politikusokat a Józsefvárosban, hogy a párt helyi szervezetének fekete kasszájába ki, mennyi pénzt hozott, és mi is volt az év végi egyenleg.


Ez az a kerület, amelyben az elmúlt években sokan, sokszor megírták, hogy a helyi szocialisták valójában ál-ellenzékként viselkednek. Komássy Ákos a kerület közbeszerzési bizotttsága környékén sündörgött, és több ízben azzal vádolták, hogy összejátszik a MIÉP-esből lett fideszes polgármesterrel, Kocsis Mátéval.

Természetesen lehet Magyarországon politikát csinálni feketekassza nélkül. A parlament Nemzetbiztonsági Bizottságának elnöke, Molnár Zsolt akkor tenné helyesen a dolgát, ha nem feketekasszákat töltene fel különböző MSZP-szervezetekben, hanem azt tisztázná, miért van az az érzése az embernek őt látva, hogy inkább a Fidesz mozgatja. Hagyó Miklós társkahordozójaként ismerhettük meg őt pár évvel ezelőtt, és azóta is rendíthetetlenül dolgozik a pártok közötti barátságok korrupción alapuló működtetésén.

Az MSZP akkor tenné helyesen, ha feloszlatná és feljelentené saját szervezetének gyanúba keveredő tagjait. Az nem kifogás, hogy Rogán Antal is lop. Tessék nem lopni!

A bejegyzés trackback címe:

https://oregharcos.blog.hu/api/trackback/id/tr107795400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása