Öreg Harcos Blog

Öreg Harcos Blog

Így urizál a mi pénzünkből a Fidesz-kormány, amivel Puch is jól jár

2015. szeptember 27. - Öreg Harcos

A hét híre volt, hogy a kabinetvezetővé emelt Rogán Antal miatt durcis Lázár János 300 ezres luxus hotelszobában lakott egy-egy “hivatalos” külföldi útján (nem csak Rogán érdemli meg a luxust, ugyebár), Pintérnek és 3 emberének 36 főre lefoglalt business class dukál, míg Orbán személyes hadseregeként fullextrás Audikkal felszerelt TEK-nek wellness hotelben jár szállás a horvát határ közelében. És utóbbiból még Puch László is profitál.

a Dráva Hotel wellness részlege (a fotó forrása: www.gulliver.hu/hu/hotel-drava)

A Miniszterelnökségtől kapott tájékoztatás alapján a HVG megtudta, hogy Milánóban a Four Seasons luxusszállodában szállt meg Lázár, valamint a zürichi Eden au Lac hotel luxusszállodában tett látogatást. Utóbbi költségei is magasnak bizonyultak az eredti beszámolókban, végül tévedésre hivatkozott a Miniszterelnökség, miszerint véletlenül egyéb költségeket is hozzásoroltak. Végül Lázár János – miután többen és hangosan számonkérték őt ezért - minden utazásával kapcsolatos költséget saját terhére kifizetett, az ügy kibontakozása óta nem vett fel nemzetközi útjai után költségtérítést.

Szintén a HVG számolt be arról, hogy a héten a Facebookon osztotta meg friss utazási élményét egy utas is, aki kedd este együtt utazott haza Brüsszelből Pintér Sándor belügyminiszterrel és kíséretével. A tárcavezető késői beszállása miatt eleve várniuk kellett a helyüket már rég elfoglalt többieknek. Ez előfordul, de utasunk elsősorban azon akadt fenn, hogy az uniós belügyminiszterek tárgyalásáról hazatérő Pintér és három embere 36 darab, business-kategóriájú helyet „foglalt el”, 6 sorban, a két oldalon 3-3 székkel.

drava_rendor.pngrendőrautó Dráva Hotel előtt (a fotó forrása: harkanyihirek.hu)

Majd a hét végén Harkányból jött a hír - a harkanyihirek.hu tudósításában - miszerint a migrációs válság kedvez Baranya szállodáinak: a Dráva Hotel, Thermal Hotel és a Baranya Hotel is átmeneti otthonául szolgál a hivatásos állomány tagjainak, akik Dél-Baranya legnagyobb hoteljeink igen jelentős hányadát használják ki. Jellemzően a TEK állománya lakik a Puch László érdekeltségébe tartozó négycsillagos és wellness részleggel is rendelkező Dráva Hotelben.

Szegény kiskatonák és egyszerű rendőrök pedig rendes túlterheltségben dolgoznak a határon.

Rendőrök a határon (a fotó forrása:index.hu)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oregharcos.blog.hu/api/trackback/id/tr737842764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása