Öreg Harcos Blog

Öreg Harcos Blog

Az Orbán-család gyarapodik

2016. május 04. - Öreg Harcos

Az elmúlt napok sem múlhattak el úgy, hogy ne értesülhettünk volna az Orbán-család újabb gazdagodásáról. Mészáros Lőrinc végleg megszerezni látszik az egerszalóki gyógyfürdőre épült szállodát. A bedőlt állami hitel ügye maga volt a 2010 előtti korrupció csodája. De a kiváló adottságú helyre épült rovott múltú szálloda nem kerülheti el a sorsát a jövőben sem. Néhány hét és Orbán Viktor kedvenc strómanjának tulajdonába kerül, hogy utána Ráchel turisztikai projektjének részeként tovább tudjon dolgozni önálló lábra állásán.

Orbán Ráchel ügye más, mint testvéréé. Ez nem a privát hit közügyként való vizslatása, amellyel mi, öreg harcosok nem értetenénk egyet. Itt más történik. Egy lány, akinek még sokat kellene tapasztalnia, dolgoznia az életben, a tanulás helyett apját, a magyar miniszterelnököt használja karrierje építésére. Ennek révén verte szét a Magyar Turizmus Zrt.-t, ennek révén alkot személyesen új stratégiát néhány mamelukkal és a tolvaj Rogánnal közösen a magyar turisztika ügyének felvirágoztatására. És immár akkor nem csak budapesti szállodák tulajdonosváltása kapcsán kerül elő Ráchel neve, hanem Mészáros Lőrinc neki veszi meg a szállodát, ahogyan azt helyesen kapargatta is már Varju László, DK-s politikus.

(illusztráció: index.hu)

De mindehhez képest van újabb fejlemény is. A történelmi turai kastély is immár biztosan az Orbán-családé lett. A Tiborczhoz kapcsolható érdekkör tulajdonszerzése után megjelent a helyszínen Orbán Győző is, aki szemrevételezte az új birtokot. Megjelenése azért fontos, mert számos üzleti ügyben ő tárgyal fia, a miniszterelnök helyet. Ő egyezkedik eladókkal, ő próbál Budapesten éttermet is vásárolni Ráchelkének, és közben ő az,a gánti székhelyű kőbánya pénzmosását is szervezi,hiszen így pumpál át neki Mészáros Lőrinc milliárdokat a sok-sok megnyert közvbeszerzéses mélyépítési projektből.

Az Orbán-család hatalma immár mindenre kiterjed. Nem is érdekli a miniszterelnököt a kormányzás, csak családjának vagyonosodása a cél, amelybe belefér egy kastély, egy étterem vagy egy szálloda is. Államosítás nélkül nem is lesz értelme ezek után kormányt váltani. Padlást söpörni nem szabad, tisztességes emberek életét tönkretenni tilos, de állami pénzen élősködő tolvajok vagyonát újra a köz birtokába adni kötelesség lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oregharcos.blog.hu/api/trackback/id/tr138686582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása