Öreg Harcos Blog

Öreg Harcos Blog

A Habony-TV bevetésen

2016. március 23. - Öreg Harcos

A TV2 szerkesztősége megszolgálja a fideszes pénzt: az elmúlt hetekben a kiegyensúlyozottság látszatára mindeddig adó csatorna a pedagógus-tüntetés szervezője, Pukli István ellen indított lejárató hadjáratot, most pedig az Együtt alelnökét, Juhász Péter korrupció-ellenes harcost vette célba.

Az Eximbank hitele nem ment rossz helyre. Az adófizetői pénzből kisegített televíziós csatorna másként már csődben volna. Látható, milyen felelőtlen volt a korábbi, német tulajdonosok döntése, amikor az orbáni érdekkör kezébe engedték jutni a közel egy évtizede a túléléséért küzdő televíziós csatornát. A veszteségek finanszirozása, a csatorna átalakítása lehetővé tette volna, hogy ne váljék a TV2 a habonyi propaganda szócsövévé.

(illusztráció forrása: index.hu)

Mi öreg harcosok úgy értesültünk egy folyosón, hogy dermedt a hangulat a TV2-ben. Sorozatosak a felmondások, a szakszerű stáb maradéka is menekül. Jó bevezetett képernyős arcok kérik le magukat az adásokról, és közben Hajdu Péter korlátlan egoja immár a Napló műsorát is elárasztja.

Sőt, olyan pletykát is hallottunk, hogy az RTL híradójának Tényekbe való beemelése egy tudatos trollkodás eredménye volt, amely az új vezetés alkalmatlanságát kívánta megerősíteni.

Történjék bármi, az biztosnak látszik, hogy Szalai Vivien minden politikailag fontos híren rajta tartja a kezét, de nem ő dönt, hanem tartótisztje, Kaminski Fanni, Habony Árpád korábbi felesége, gyermekének anyja, Orbán Viktor közösségimédia menedzsere.

Látható, mi a cél: amint Juhász Péter, az Együtt alelnökeként keményet ütött, és magának a miniszterelnöknek a vagyonosodását kezdte el firtatni, a bulvárcsatorna megkezdte a korrupció-ellenes harcos lejáratását. Erre felcsatlakozott az M1-is, akik aztán végképp adófizetői pénzből működve folytatják a lejáratást.

Senkinek ne legyen kétsége: ez még csak a bemelegítés a Fidesz részéről a 2018-as kampányszezonra. Aki bármit is akar akkor a Fidesz ellenzékeként, annál ezerszer rosszabbra számíthat, kiegészülve ügyészségi lejáratással, és rendőri zaklatással. Mára világossá vált: mivel a börtön és a vagyonvesztés fenyegeti a miniszterelnököt és érdekkörét, így van okuk félni. A nép és az új kormány nem fogja őket megkímélni.

A bejegyzés trackback címe:

https://oregharcos.blog.hu/api/trackback/id/tr38520522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása